Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine usturuplu olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma işlevi hasılat.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle bile muhteşem binalarda olması Yangın Çıkış Kapısı kişilerin kişi kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir konstrüksiyonsı Yangın Kapısı Fiyatları vardır.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile içeriden hariçya rast açılmaktadır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve videoteyp v.b yararlanmaı neticesinde yasal muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu sebeple yapı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Selam, Noksan kasa yangın kapılarımıza Yangın Merdiveni Kapısı ait çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Report this wiki page